Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Μπίρα for ever μονο με 860 €



Θελετε να πίνετε μπίρα όλη σας τη ζωή με μονο € 860; Κατευθυνθείτε στην Kitakyushu City, στην Ιαπωνία, για να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά από χρυσό. Είναι το Snack Bar Umaibo σε αυτή την ιαπωνική πόλη που προσφέρει το προνόμιο να απολαύσετε τις μπύρες  της για πάντα. Ένα σχέδιο για τη ζωή;Θα πρέπει να το σκεφτείτε!

Εάν είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε τακτικοί πελάτες σε αυτό το μπαρ, σε τελική ανάλυση γιατί όχι; Αισθανόμαστε ότι έχετε ήδη αντιμετωπίζει αυτή την προσφορά με περιέργεια. Και αν το μπαρ έπρεπε να κλείσει κάποια μέρα; Η προσφορά θα μπορούσε πιθανότατα να μην είναι τόσο κερδοφόρα όσο φαίνεται να είναι. Αλλά το Σνακ Umaibo έχει όλες τις απαντήσεις!Εάν είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε τακτικοί πελάτες σε αυτό το μπαρ, σε τελική ανάλυση γιατί όχι; Αισθανόμαστε ότι έχετε ήδη αντιμετωπίζει αυτή την προσφορά με περιέργεια. Και αν το μπαρ έπρεπε να κλείσει κάποια μέρα; Η προσφορά θα μπορούσε πιθανότατα να μην είναι τόσο κερδοφόρα όσο φαίνεται να είναι. Αλλά το Σνακ Umaibo έχει όλες τις απαντήσεις!

Για να αντιμετωπιστεί αυτό το ενδεχόμενο, το ιαπωνική μπαρ έχει και άλλες προσφορές. Για € 86, μπορείτε να απολαύσετε μπύρες  για ένα μήνα. Υπάρχει επίσης ένα πακέτο για το έτος είναι στα € 430.

Αλλά είναι πραγματικά κερδοφόρο;

Οι διαχειριστές αυτού  του ασυνήθιστου  μπαρ έχουν και πάλι σκεφτεί τα πάντα και φρόντισαν ώστε το πακέτο με διάρκεια ζωής να αξίζει πραγματικά για τους πελάτες μπαρ. Σε μόλις ένα χρόνο, τα € 860 πραγματικά αποσβένονται. Ναι! Μια μπύρα κοστίζει € 4.80, αν πίνετε τέσσερα ποτήρια την εβδομάδα, η κατανάλωση σας σε μπύρα ανέρχεται σε 954 ευρώ το χρόνο ... Εμείς δεν μπορούμε να το αρνηθούμε: με το πακέτο των € 860, η εξοικονόμηση είναι σίγουρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου