Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ...»

Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποφυλάκιση του, ο γιατρός του Michael Jackson, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Mail Daily ....και το απέδειξε δηλωνοντας ότι
«Θέλετε να ξέρετε πόσο κοντά ήμασταν; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ! Έπρεπε να του βάλω έναν καθετήρα - προφυλακτικό για να κάνει τα ούρα του. Δεν είχε συναίσθηση και είχε ακράτεια! Δεν ήξερε πώς να βάζει προφυλακτικό και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον " 

Χαρακτήρισε τη σχέση του με τον βασιλιά της ποπ «αδελφική» ενώ για τον ίδιο η διετής φυλάκιση του ήταν σκέτος εφιάλτης. Επιμένει ότι δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Jackson: «Δεν σκότωσα τον Michael Jackson. Ήταν εθισμένος στα φάρμακα. Ο Michael Jackson σκότωσε κατά λάθος τον Michael Jackson».

Σοκαριστικές ήταν και οι λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών της ζωής του: «Στο τέλος της ζωής του βρισκόταν μέσα σε μία κρίση, ήταν γεμάτος πανικό και δυστυχία. Προς το τέλος ο Michael Jackson ήταν ένας διαλυμένος άνθρωπος. Προσπάθησα να τον προστατεύσω αλλά με πήρε μαζί του!». Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε, ο Michael Jackson  δεν επέτρεπε στις υπηρέτριές του να του πλύνουν τα εσώρουχα γιατί φοβόταν ότι θα τα πουλούσαν. 

Και κατέληξε: «Ο Jackson σύρθηκε στην άβυσσο της σωματικής και ψυχικής οδύνης εξαιτίας της περιοδείας του στο Λονδίνο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου