Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μια αληθινή ιστορία .....

Οπως σας εχω πει και στο editorial η ΣΚΥΛΛΑ κυκλοφορεί παντού και σημερα ενόψει και της πρεμιέρας του Πρωινού του megalou καναλιού θα σας διηγηθώ μια αληθινή ιστορία !!!! ( παντα αλήθειες λέω για αυτο και πονάνε ) . 
Μια μέρα του καλοκαιριού που γυρνούσα από Μύκονο κάθονται δίπλα μου ο Ουγγαρεζος και γνωστή παρουσιάστρια , ο προορισμός ήταν η Ραφήνα με ενδιάμεσες στάσεις την Τήνο και τη Σύρο . Φτάνοντας στη Τήνο ο Καπετάνιος αναγγέλλει απο τα μεγάφωνα του high speed ότι οι επιβάτες προς Τήνο να ετοιμαστούν για αποβίβαση . Το καράβι φτάνει παρκάρει ξέπαρκαρει και μετα απο 10 λεπτα ακούγεται μια φωνή να λέει στον λοστρομο " ποτε φτάνουμε Τήνο ; " παγωτό όλοι οι επιβάτες και η απάντηση έρχεται " φύγαμε κ Ουγγαρεζο απο την Τήνο σε. 35 λεπτα φτάνουμε Ραφήνα " 
Την συνέχεια την αφήνω για σας να την φαντασιωθειτε χιχιχιχιχι ακόμα γελάω και ακόμα το διηγούμαι ....ένα μόνο θα σας πω οτι δεν κοιμόταν απλά συζητάμε δίπλα μου !!!! 
Δε στην Τήνο έπρεπε να ναι το πρωι για την εκπομπή ....σίγουρα θα έφτασε στον προορισμό του την αλλη μέρα απλά με ενδιάμεσο προορισμό την Ραφήνα Σύρο !!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου